Over de Rijlessen

Afhankelijk van de leerstof zijn de rijlessen 60, 90 of 120 minuten. Wij houden de vorderingen bij op een instructiekaart. Aan de hand van een stappenplan komen alle onderdelen van het autorijden aan bod. Ik begeleid je stap voor stap door de hele rijopleiding, maar vooral in je eigen tempo. Iedereen wil goed en snel het rijbewijs halen . Het is echter niet vanzelfsprekend dat iedere leerling met circa 30 lessen zijn rijbewijs haalt. Het is belangrijk dat ook de leerlingen die meer of minder moeite hebben hun rijbewijs te halen, zich prettig en gemotiveerd voelen tijdens de rijlessen.

Tussen Tijdse Toets 

Wil je alvast bekend zijn met de manier waarop je examen wordt afgenomen? Dat kan! Door middel van een tussentijdse toets is het mogelijk om alvast een proefexamen af te nemen bij een examinator bij het CBR. Een voordeel is dat je tijdens deze toets al vrijstelling kunt krijgen voor bijzondere verrichtingen tijdens het praktijkexamen. En dat is winst. Zo kun je rustig en doelmatig na je examen toewerken. Door deze aanpak is de kans van slagen bewezen groter en daardoor bespaar je dus veel geld voor eventuele volgende examens en de bijkomende lessen.

TIP: Via de officiële CBR site kan je ons mooie slagingspercentage zien.

Voor de meeste actuele prijzen, neem contact met ons op via het contactformulier.

2 To Drive vanaf 16,5 jaar

 

Wil jij ook vanaf je 17e jaar al autorijden? Wie niet! 2 to Drive is een nieuwe regel die een 17 jarige de mogelijkheid geeft zijn rijbewijs te behalen voor zijn 18e, daarnaast mag deze 17 jarige ook al de weg op. 

Hoe dit kan lees je hieronder!

Vanaf 16 jaar begin je al met je theorie en vanaf 16,5 jaar mag je al beginnen met je rijlessen.Op het moment dat je 17 wordt mag je ook al op praktijkexamen. Als je slaagt mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een coach. Deze coach(es) kun je zelf aanmelden. 

 

Waarom Meedoen?

 

Nog niet helemaal overtuigd om mee te doen aan 2toDrive? Hieronder staan alle voordelen op een rijtje en kun je lezen hoe 2toDrive precies in z'n werk gaat.

  • Je doet extra rijervaring op, hiermee verklein je de kans op brokken maken
  • Jongeren die aan 2toDrive meedoen zeggen dat zij zich een zelfverzekerder en veiligere bestuurder voelen
  • Jij kiest je eigen coach!
  • Jij kiest hoeveel coaches je wilt hebben (minimaal 1, maximaal 5)
  • Je kunt aan je coach bewijzen dat je goed kunt rijden.