Over de Rijlessen

Afhankelijk van de leerstof zijn de rijlessen 60, 90 of 120 minuten. Wij houden de vorderingen bij op een instructiekaart. Aan de hand van een stappenplan komen alle onderdelen van het autorijden aan bod. Ik begeleid je stap voor stap door de hele rijopleiding, maar vooral in je eigen tempo. Iedereen wil goed en snel het rijbewijs halen . Het is echter niet vanzelfsprekend dat iedere leerling met circa 30 lessen zijn rijbewijs haalt. Het is belangrijk dat ook de leerlingen die meer of minder moeite hebben hun rijbewijs te halen, zich prettig en gemotiveerd voelen tijdens de rijlessen.

Tussen Tijdse Toets (TTT)

Na ongeveer 2/3 van de rijopleiding kan een Tussen Tijdse Toets (=TTT) worden gedaan. Het CBR beoordeeld dan de basis. Vrijstellingen worden dan officieel schriftelijk verleend voor de onderdelen die voldoende zijn. Zo kan je rustig en doelmatig na je examen toewerken. En dan weet je wat je te wachten staat. En dat is winst. Samen overleggen we hoeveel rijlessen je nodig hebt. Dat kunnen we tussen door wijzigen. In overleg natuurlijk! Door deze aanpak is de kans op één keer slagen bewezen groter.

Tip: Via de officiële CBR site kan je ons mooie slagingspercentage zien. Daardoor bespaar je dus veel geld.

Voor de meeste actuele prijzen, neem kontact met ons op via het contactformulier.

2ToDrive

Autorijden vanaf 16.5 jaar, hoe vet is dat?! Vanaf nu kan dat, want door 2toDrive kun je eerder beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf het moment dat jij 17 bent, mag je praktijkexamen doen.

Als je slaagt mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een coach. Deze coach(es) kun je zelf kiezen, wel zo leuk.

Je hoeft dus niet meer tot je 18e te wachten voordat je eindelijk met rijlessen mag beginnen!